Energizer Rechargable

Detajet e Produktit

Mbushi pajisjet e tua me energji të sigurtë. Ato jan të përshtatshme për Aparatat Digjital, MP3 Player, Digitrona të ndryshem etj. Falë jetëgjatësisë së tyre dhe mundësisë per ri-mbushje kjo ju shton juve energji të mjaftueshme për pajisjet e tua. Këto bateri kan cikel te jetës deri në 1000 ri-mbushje