Energizer Ultimate

Detajet e Produktit

 • Litium
 • Zgjidhja e duhur per fotografe profesional dhe aventuristeve te cileve ju duhet energji e besueshme
 • Litiumi zgjate 7 here me shume se baterite e zakonshme
 • Peshon 3 here me pak se baterite e zakonshme
 • Performance te paluhatshme edhe ne temperatura extreme
 • Tipi:
  AA/2
  AA/4
  AAA/2
  AAA/4