Shërbimet Tona

Import & Export

Jemi lider në fushën e importit dhe exportit të mallit

We are leaders in import and export field

Logjistikë & Logistic

Brende shumë te njohura na kanë besuar përfaqësinë e tyre për shkak te eksperiencës tonë

Many popular brands have trusted their representation because of our experience

Shitje % Sell

Ne kemi shtrirje pothuajse në të gjithë territorin e Kosovës

We have extension already in all teritory of Kosovo

Për Ne

about_1

Intercoom

Kompania Intercoom  është lidere në Kosovë në fushën e shpërndarjes dhe shitjes së mallrave higjienike, karikuese(bateria). Ne bazë të organizimit të mirëfillt dhe përkushtimit të vazhdueshëm për efikasitet në punë, teknologji të avancuar, orientim të sinqertë kah blerësi, si dhe në bazë të kontributit të punonjësve të kualifikuar me përkushtim të mirëfillt, të cilët janë të punësuar në ketë kompani, janë arritur suksese shumë të larta dhe të qëndrueshme.

MË SHUMË / READ MORE

Statistka Rreth Neve

24

Qytete

16

Brende

59

Produkte

Partneret

Lajmet e Fundit

Klientet Tane