Brendet e perzgjedhura

Me përkushtimin dhe vlerat e dëshmuara, kompania Intercoom ka fituar besimin e prodhuesve më të njohur ndërkombëtarë dhe rajonalë, sikurse: Bingo , Energizer dhe Lider Kozmetik. Në vitin 2002, Intercoom ka bërë marrëveshjen e parë me kompaninë Hayat të Turqisë dhe që nga atëherë, gati çdo vit, korporata ka bërë nga një marrëveshje të re me prodhues të rinj.

bingo

Bingo

Bingo, një produkt për mirëmbajtjen e shtëpisë nga Hayat Kimya, ështe prezantuar ne 1987. Që nga atëherë ka arritur nje popullaritet te vazhdueshëm në treg.Brendi i cili është i gjithi në pronësi nga investorët lokal dhe në fillim ishte si një detergjent i vetëm , e ka zgjeruar rrethin në vitin 1993-1994 duke shfaqur në treg nje gamë te gjerë te produkteve si : zbutës , krem per pastrim dhe pastrues per xhama.

Bingo, a home-care product by Hayat Kimya, was introduced in 1987. Since then it has enjoyed an ever-growing popularity in the market. The brand, which is wholly owned by local investors and initially consisted of a single detergent, has expanded its range in 1993-1994 to include softeners, cream cleansers, surface detergents and glass detergents.

casablanca

Casablanca

Casablanca është brend shumë i njohur për mirëmbajtjen e këpuceve dhe gjithçka tjetër nga lëkura .

Casablanca is a well known brend for care of shoes and leather objects.

gardenia

Gardenia

Gardenia ka produkte Higjienike personale , toalet letër , letër Kuzhine , Letër profesionale , salveta etj .

Gardenia have many prouducts like hygenic personal , toilet papper , kitchen papper , professional papper , napkins etc .

jip

JIP

JIP është brend i njohur për prodhimin e super ngjitësit

JIP is a well-known brend for production of super glue

lider-kozmetik

Lider Kozmetik

Lider Kozmetik është themeluar në vitin 1978 ne Stamboll. Qëllimi i kti brendi është që të bëhet brend internacional i fuqishëm duke ofruar kualitet të lartë dhe produkte inovative për çdo kërkesë të konsumatorit.

Lider Cosmetic was founded in 1978 in Istanbul. The purpose of foundation is to become an international power developing high quality, innovative products in line with the requirements of the consumers in personal care and cosmetic industry

pierre-cardin

Pierre Cardin

Pierre Cardin është shtëpi e modës Franceze e njohur nderkombëtarisht e cila u themelua në vitin 1950.

Pierre Cardin is a internacional well-known French fashion house which was founded in 1950.

test

Test

Test është një brend i njohur nderkombëtar për produktet e saj higjienike me kualitet të lartë.

Test is a well-known international brand for it’s high quality hygenic products.

xl-lighters

XL Lighters

XL është një kompani e njohur ndërkombëtare për prodhimin e shkrepsave

XL is a well-known internacional company for production of lighters

yomser

Yomser

Yomser ka filluar operimin në vitin 1988 që nga atëher është bërë lider në sektorin e plastikes, ambalazhave, gotave,pjatave etj.

Yomser Packaging has started its operations in 1988 year and has become one of the leading establishments of the sector on plastic disposable cups, dishes and food plates.