Brend: Lider Kozmetik

Joker Selikon per automobil

Joker Selikon per automobil Dredhëz Vanilla

Perffeto aromë per guacë

Perffeto aromë per guacë me 3 aroma te ndryshme.

Joker për Automobil

Joker politure mbrojtese per veture dhe goma

Green World room spray

Spray per tekstil dhe dhoma me aroma të ndryshme.

XL Aromë

Xl aromë për aparat me 5 lloje te ndryshme  

Fresh room Aromë sprej

Fresh room Spray aromë për pastrimin dhe freskimin e ajrit